KO SMO MI

KO SMO MI

Mi smo privredno društvo čiji je osnivač Republika Srbija. Upravljamo, izdajemo i održavamo nekretnine u vlasništvu Republike Srbije, prvenstveno namenjene potrebama smeštaja diplomatske i poslovne zajednice u Srbiji.

Mi smo privredno društvo čiji je osnivač Republika Srbija. Upravljamo, izdajemo i održavamo nekretnine u vlasništvu Republike Srbije, prvenstveno namenjene potrebama smeštaja diplomatske i poslovne zajednice u Srbiji.

60 GODINA DIPLOMATSKE KOLONIJE NA DEDINJU

ZAKUP

Naš portfolio obuhvata više od 300 različitih luksuznih nekretnina smeštenih u nekim od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, savršeno prilagođenih vašim specifičnim zahtevima.

UPRAVLJANJE I ODRŽAVANJE NEPOKRETNOSTI

Tempo savremenog života je brz i pun izazova, posebno kada živite i radite u inostranstvu. Zato nastojimo da osluškujemo i anticipiramo vaše potrebe i kontinuirano prilagođavamo način na koji pružamo usluge.

VESTI

26.09.2022.

Ambasador Venecuele po prvi put u poseti Dipos-u

Vesti

Na poziv direktora Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd, gospodina Đoka Krivokapića, NJ.E. ambasador Bolivarske Republike Venecuele, gospodin Dimas Hesus Alvarenga Gera je po prvi put posetio Dipos. Direktor…

20.09.2022.

Kvalitet usluga Dipos-a – preporuka za saradnju

Vesti

Direktor Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd je imao čast da ugosti NJ.E. ambasadora Narodne Demokratske Republike Alžir, gospodina Fatah Mahraza.Prepoznavši kvalitet usluga koje društvo „Dipos“ d.o.o. Beograd pruža…

15.09.2022.

Poseban dan u istoriji Dipos-a: 10 ambasadora arapskih zemalja u Republici Srbiji u sedištu našeg Društva zasadili drvo prijateljstva

Vesti

U godini kada Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ nizom manifestacija obeležava 60 godina poslovanja i 60 godina Diplomatske kolonije na Dedinju, u sedištu našeg Društva danas je održana svečana ceremonija…

klijenata
deli pozitivan utisak o DIPOS-u i njegovom imidžu

klijenata je zadovoljno transparentnim poslovanjem DIPOS-a i dostupnošću informacija


klijenata je zadovoljno ažurnošću DIPOS-a u izvršavanju ugovornih obaveza

klijenata bi DIPOS preporučilo svojim poslovnim partnerima

klijenata
je zadovoljno ažurnim reagovanjem DIPOS-a na reklamacije/prigovore

klijenata
je zadovoljno kvalitetom rada menadžmenta i stručnih službi DIPOS-a

izdatih nepokretnosti
na dan 31.03.2021. godine

iznosi efektivna naplata potraživanja na dan 31.03.2021. godine

97,5%

OSTVARENI REZULTATI

klijenata deli pozitivan utisak o DIPOS-u i njegovom imidžu

ŠTA KAŽU NAŠI KLIJENTI I PARTNERI

DIPOS U SVETU
I SVET U DIPOS-U

Kontinuirano unapređenje poslovanja i usluga koje pružamo klijentima je naš primarni cilj. Radi ostvarivanja postavljenog cilja pratimo trendove poslovanja drugih organizacija u svetu koje se bave istom delatnošću, a sa kojima smo uspostavili međunarodnu saradnju.

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo naše međunarodne partnere

Državno preduzeće

“Direktorat za pružanje usluga Diplomatskim misijama”

Državna institucija Generalni direktorat za pružanje usluga Diplomatskom koru i zvaničnim delegacijama “Dipservice

TAJNE NAŠIH ZDANJA

Svaka zgrada ima svoju priču… Naš portfolio nekretnina je prepun upravo takvih dragocenih i jedinstvenih priča koje otkrivaju njihovu pravu vrednost, a koja se krije iza teških vrata, debelih zidova i prelepih fasada.