KO SMO MI

KO SMO MI

Mi smo privredno društvo čiji je osnivač Republika Srbija. Upravljamo, izdajemo i održavamo nekretnine u vlasništvu Republike Srbije, prvenstveno namenjene potrebama smeštaja diplomatske i poslovne zajednice u Srbiji.

Mi smo privredno društvo čiji je osnivač Republika Srbija. Upravljamo, izdajemo i održavamo nekretnine u vlasništvu Republike Srbije, prvenstveno namenjene potrebama smeštaja diplomatske i poslovne zajednice u Srbiji.

ZAKUP

Naš portfolio obuhvata više od 300 različitih luksuznih nekretnina smeštenih u nekim od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, savršeno prilagođenih vašim specifičnim zahtevima.

UPRAVLJANJE I ODRŽAVANJE NEPOKRETNOSTI

Tempo savremenog života je brz i pun izazova, posebno kada živite i radite u inostranstvu. Zato nastojimo da osluškujemo i anticipiramo vaše potrebe i kontinuirano prilagođavamo način na koji pružamo usluge.

VESTI

05.12.2019.

Predavanje na temu „Zakon o zaštiti podataka o ličnosti“

Vesti

U sredu 04.12.2019. godine, u prostorijama Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd održano je predavanje na temu „Zakon o zaštiti podataka o ličnosti“.Predavanje je održala Suzana Žunković, direktor Službe…

03.12.2019.

Dipos realizovao još jednu humanitarnu akciju

Vesti

Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd je u ponedeljak 02.11.2019.godine sprovelo humanitarnu akciju dodele računara, monitora i druge računarske opreme osnovnoj školi za zaštitu vida „Dragan Kovačević“ u Beogradu….

19.11.2019.

Ambasador Republike Albanije u poseti društvu „Dipos“

Vesti

Direktor Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić, je imao zadovoljstvo da u prostorijama Društva dana 19.11.2019. godine ugosti Nj.E. Ambasadora Republika Albanije u Beogradu, gospodina Iljir…

DIPLOMATSKI KLUB

Staro mesto susreta u potpuno novom ruhu

Prepoznajući potrebu diplomatske i poslovne zajednice da pronađu mesto na kome se mogu okupiti, opustiti i družiti, započeli smo ambiciozan projekat rekonstrukcije Diplomatskog kluba u Beogradu.

ŠTA KAŽU NAŠI KLIJENTI I PARTNERI

DIPOS U SVETU
I SVET U DIPOS-U

Kontinuirano unapređenje poslovanja i usluga koje pružamo klijentima je naš primarni cilj. Radi ostvarivanja postavljenog cilja pratimo trendove poslovanja drugih organizacija u svetu koje se bave istom delatnošću, a sa kojima smo uspostavili međunarodnu saradnju.

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo naše međunarodne partnere

Državno preduzeće

“Direktorat za pružanje usluga Diplomatskim misijama”

Državna institucija “Generalni direktorat za pružanje usluga Diplomatskom koru i zvaničnim delegacijama “Dipservice

TAJNE NAŠIH ZDANJA

Svaka zgrada ima svoju priču… Naš portfolio nekretnina je prepun upravo takvih dragocenih i jedinstvenih priča koje otkrivaju njihovu pravu vrednost, a koja se krije iza teških vrata, debelih zidova i prelepih fasada.