КО СМО МИ

КО СМО МИ

Ми смо привредно друштво чији је оснивач Република Србија. Управљамо, издајемо и одржавамо некретнине у власништву Републике Србије, првенствено намењене потребама смештаја дипломатске и пословне заједнице у Србији.

Ми смо привредно друштво чији је оснивач Република Србија. Управљамо, издајемо и одржавамо некретнине у власништву Републике Србије, првенствено намењене потребама смештаја дипломатске и пословне заједнице у Србији.

60 ГОДИНА ДИПЛОМАТСКЕ КОЛОНИЈЕ НА ДЕДИЊУ

ЗАКУП

Наш портфолио обухвата више од 300 различитих луксузних некретнина смештених у неким од најатрактивнијих локација у Београду, савршено прилагођених вашим специфичним захтевима.

УПРАВЉАЊЕ И ОДРЖАВАЊЕ НЕПОКРЕТНОСТИ

Темпо савременог живота је брз и пун изазова, посебно када живите и радите у иностранству. Зато настојимо да ослушкујемо и антиципирамо ваше потребе и континуирано прилагођавамо начин на који пружамо услуге.

ВЕСТИ

26.09.2022.

Амбасадор Венецуеле по први пут у посети Дипос-у

Вести

На позив директора Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд, господина Ђока Кривокапића, Њ.Е. амбасадор Боливарске Републике Венецуеле, господин Димас Хесус Алваренга Гера је по први пут посетио Дипос. Директор…

20.09.2022.

Квалитет услуга Дипос-а – препорука за сарадњу

Вести

Директор Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд је имао част да угости Њ.Е. амбасадора Народне Демократске Републике Алжир, господина Фатах Махраза.Препознавши квалитет услуга које друштво „Дипос“ д.о.о. Београд пружа…

15.09.2022.

Посебан дан у историји Дипос-а: 10 амбасадора арапских земаља у Републици Србији у седишту нашег Друштва засадили дрво пријатељства

Вести

У години када Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ низом манифестација обележава 60 година пословања и 60 година Дипломатске колоније на Дедињу, у седишту нашег Друштва данас је одржана свечана церемонија…

клијената
дели позитиван утисак о ДИПОС-у и његовом имиџу

клијената је задовољно транспарентним пословањем ДИПОС-а и доступношћу информација


клијената је задовољно ажурношћу ДИПОС-а у извршавању уговорних обавеза

клијената би ДИПОС препоручило својим пословним партнерима

клијената
је задовољно ажурним реаговањем ДИПОС-а на рекламације/приговоре

клијената
је задовољно квалитетом рада менаџмента и стручних служби ДИПОС-а

издатих непокретности
на дан 31.03.2021. године

износи ефективна наплата потраживања на дан 31.03.2021. године

97,5%

ОСТВАРЕНИ РЕЗУЛТАТИ

клијената дели позитиван утисак о ДИПОС-у и његовом имиџу

ШТА КАЖУ НАШИ КЛИЈЕНТИ И ПАРТНЕРИ

ДИПОС У СВЕТУ
И СВЕТ У ДИПОС-У

Континуирано унапређење пословања и услуга које пружамо клијентима је наш примарни циљ. Ради остваривања постављеног циља пратимо трендове пословања других организација у свету које се баве истом делатношћу, а са којима смо успоставили међународну сарадњу.

Задовољство нам је да вам представимо наше међународне партнере

Државно предузеће

“Директорат за пружање услуга Дипломатским мисијама”

Државна институција Генерални директорат за пружање услуга Дипломатском кору и званичним делегацијама “Dipservice

ТАЈНЕ НАШИХ ЗДАЊА

Свака зграда има своју причу… Наш портфолио некретнина је препун управо таквих драгоцених и јединствених прича које откривају њихову праву вредност, а која се крије иза тешких врата, дебелих зидова и прелепих фасада.