ВЕСТИ

Матуранти Интернационалне школе у Београду прославили звук последњег школског звона

30.05.2022.Вести

„Изузетно смо поносни на сваког нашег матуранта и желимо им пуно успеха у светлој и срећној будућности.  Знамо да ћете променити свет – зато крените и то учините дипломци!” Овим речима представници Интернационалне школе у Београду обратили су се генерацији матураната 2022, током предаје диплома.

Тим поводом, 28.05.2022. године, уприличена је свечаност којој су на позив Интернационалне школе у Београду присуствовали и представници Дипос-а: Ивана Милосављевић, заменик директора, Светлана Грујанић, директор службе за послове закупа, комерцијалне послове и маркетинг и Александар Вјештица, стручни сарадник у Служби за послове закупа, комерцијалне послове и маркетинг.

Овогодишњи дипломци који су, према речима директора Школе, господина Едру Дери, показали невероватан успех на завршним испитима, долазе из Аустралије, Кине, Мађарске, Израела, Италије, Северне Македоније, Русије, Србије, Словеније, Јужне Кореје, Украјине и Уједињеног Краљевства.

Интернационална школа у Београду и Дипос негују  успешну пословну сарадњу, будући да Школа користи непокретности из фонда Друштва на адресама у улици Темишварска 19 и Бањичких жртава бр. 6 дуги низ година.

Велико нам је задовљство што смо присуствовали овако значајном дану у животу сваког младог човека, а нашим пријатељима, Интернационалној школи у Београду желимо још много нових матураната који ће мењати овај свет.