VESTI

Sve snažnije tradicionalno prijateljstvo Dipos-a i Francuske škole

04.10.2023.Vesti

Dipos i Francuska škola u Beogradu neguju višedecenijsku poslovnu saradnju. Na današnjem sastanku, ovu uglednu frankofonu obrazovno-vaspitnu instituciju predstavljao je gospodin Milan Martinović, koga su u našim prostorijama srdačno primili direktorka Dipos-a, gospođa Bojana Martinović, zamenica direktorke, gospođa Ivana Milosavljević i direktor službe za tehničke poslove, gospodin Jovan Roganović.

Tokom susreta obe strane su istakle zadovoljstvo izvanrednom poslovnom saradnjom Dipos-a i Francuske škole u Beogradu, kao važnim segmentom tradicionalno dobrih i prijateljskih odnosa Srbije i Francuske.

Višedecenijska poslovna saradnja i realizacija zajedničkih aktivnosti na njenom unapređenju su oduvek predstavljale imperativ kako za Dipos, tako i za Francusku školu u Beogradu.

Fokus sastanka bio je na dodatnom unapređenju ove saradnje kako bi se podržao rad Francuske škole u Beogradu, kojom prilikom bi svi polaznici ove institucije, ali i zaposleni, imali još bolje uslove za boravak i rad.

Ova poseta predstavlja još jedan korak ka jačanju veza između naših i doprinosi bilateralnim i međunarodnim odnosima između Francuske i Srbije.