ЧИМЕ СЕ БАВИМО

Управљамо, издајемо и одржавамо портфолио некретнина у власништву Републике Србије на атрактивним локацијама у Београду, првенствено намењен пословним и животним потребама дипломатских и страних пословних представништава и њихових чланова. Можемо се похвалити и изванредном сарадњом коју остварујемо са великим бројем домаћих клијената.

Нудећи велики избор квалитетних и историјски знаменитих здања и непокретности на најатрактивнијим локацијама широм Београда, као и дугогодишње искуство у раду са страним дипломатским и међународним пословним представништвима и њиховим члановима, помажемо вам да направите оптималан избор.

Независно од тога да ли тражите простор за амбасаду, резиденцију, представништво, канцеларијски простор, стамбени простор или гаражу, наш стручни тим ће вам препоручити некретнину која одговара свим вашим потребама.

ДРУГАЧИЈИ СМО – УВЕЋАВАМО ВРЕДНОСТ ДРЖАВНЕ ИМОВИНЕ

Наш сет услуга се не своди само на издавање некретнина. Оно по чему смо посебни и што нас издваја на локалном тржишту, јесте наша услуга инвестиционог и текућег одржавања некретнина којом истински увећавамо вредност државне имовине и доприносимо квалитету живота наших закупаца.

Разумевајући комплексност стамбених потреба и пословних захтева дипломатске и међународне пословне заједнице, креирали смо широк спектар услуга као што су: инвестиционо и текуће одржавање, поправке, физичко обезбеђење, чишћење објеката, уређење екстеријера и зелених површина, као и 24-часовна служба за хитне интервенције.

Нудимо искуство без преседана и свеобухватан дијапазон висококвалитетних услуга. Наш тим је марљив, посвећен, професионалан и спреман да изађе у сусрет свим потребама становања и пословања наших клијената.

ЗАКУП

Наш портфолио обухвата више од 300 различитих луксузних некретнина смештених у неким од најатрактивнијих локација у Београду, савршено прилагођених вашим специфичним захтевима.

УПРАВЉАЊЕ И ОДРЖАВАЊЕ НЕПОКРЕТНОСТИ

Темпо савременог живота је брз и пун изазова, посебно када живите и радите у иностранству. Зато настојимо да ослушкујемо и антиципирамо ваше потребе и континуирано прилагођавамо начин на који пружамо услуге.