ПОЛИТИКА О КОЛАЧИЋИМА

Када користите наш веб-сајт за преглед наших услуга и преглед информација које Вам стављамо на располагање, ми и треће стране користимо одређени број колачића. Колачићи су мали текстуални фајлови које Ваш Интернет прегледач чува на Вашем рачунару и који помажу да се идентификујете на веб-сајту приликом каснијих посета.

Колачићи су јединствено додељени Вама и може их читати само веб сервер у домену који је издао тај колачић. Коришћење колачића је стандардна пракса на интернету и већина интернет прегледача је подешена тако да аутоматски прихвата све колачиће. Међутим, Ви увек можете да одлучите да престанете да их користите. Можете их једноставно ручно обрисати или свој интернет прегледач посебно подесити за рад са колачићима.
На нашем сајту користимо колачиће искључиво како бисмо омогућили функционисање сајта, прикупљали корисне информације о посетама сајту и постигли боље корисничко искуство посетилаца сајта. Неки од колачића које користимо су неопходни, да би наш сајт функционисао.

Користећи колачиће треће стране, а који су приказани у табели испод, истовремено их стављамо на ваш рачунар, уз ваш пристанак приликом првог уласка на веб-сајт.

1P_JAR (колачић треће стране)

Ове колачиће креира Google DoubleClick и користе се за приказивање персонализованих огласа (огласа) на основу претходних посета нашој веб-локацији. APISID, NID, SID, 1P_JAR. Ове колачиће користи Google за приказ персонализованих огласа на Google сајтовима, на основу недавних претраживања и претходних интеракција.

_ga (колачић треће стране)

Google Analytics Cookie

_gid (колачић треће стране)

Колачићи су мале текстуалне датотеке које на ваш рачунар постављају веб-локације које посећујете. … Трајни колачићи: _ga _gat _gid Google колачићи за праћење како би пратили кориснике док се крећу веб-локацијом и помажу побољшању употребљивости веб-локације.

_icl_current_language

Овај колачић је повезан са WordPress вишејезичним pluginom из WPML-а.

Управљање колачићима

Већина претраживача подржава колачиће, али корисници могу да подесе своје претраживаче да их одбију и могу да их обришу, кад год пожеле. Можете контролисати и/или обрисати колачиће кад год пожелите. Можете обрисати све колачиће који се већ налазе на Вашем рачунару и можете подесити већину прегледача да спрече њихово постављање. Уколико то урадите, можда ћете морати ручно да подешавате неке поставке, сваки пут када посетите одређени веб-сајт, а неке услуге и функционалности можда неће радити.

Можете блокирати / деактивирати колачиће у поставкама Вашег интернет прегледача. Међутим, уколико искористите подешавања свог прегледача да блокирате све колачиће (укључујући основне колачиће), можда нећете моћи да приступите свим или неким деловима нашег веб-сајта, јер они могу бити строго неопходни за његово функционисање.