ВЕСТИ

Посета Њ. Е. Амбасадора Арапске Републике Египат

13.02.2018.Догађаји

Дана 01.02.2018. године, новоакредитовани амбасадор Арапске Републике Египат у Републици Србији, Његова Екселенција, господин Амр Фатхи Мохамед АЉОWАИЛY посетио је друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“д.о.о. Београд. Његову Екселенцију је дочекао и примио директор друштва„Дипос“ д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић.

Разлог ове куртоазне посете је било упознавање Његове Екселенције Амбасадора, господина Амр Фатхи Мохамед АЉОWАИЛY са директором и радом друштва „Дипос“ д.о.о. Београд које управља и одржава непокретности у својини Републике Србије које су намењене за смештај дипломатско-конзуларних представништава и представника у Републици Србијие, медју којима се налазе и непокретности које већ деценијама користи и цењена Амбасада Арапске Републике Египат у Републици Србији, за своје потребе.

Током пријатељског разговора који су водили директор друштва “Дипос” д.о.о. Београд и амбасадор Арапске Републике Египат у Републици Србији, обе стране су исказале велико задовољство медјусобном дугогодишњом сарадњом, а разговарало се и о могућностима за додатним унапредјењем непокретности које цењена Амбасада користи из фонда овог Друштва. На крају посете, Његова Екселенција, господин Амр Фатхи Мохамед АЉОWАИЛY је у пратњи директора друштва “Дипос” д.о.о. Београд, господина Кривокапића обишао и пословне просторије друштва у улици Сердар Јола 17 у Београду и искористио прилику да се директору Друштва љубазно захвали на свим активностима Друштва у циљу одржавања објеката које користи Амбасада Арапске Републике Египта у Београду.

ambasada egipta, dipos beograd, nekretnine beograd, dipos nekretnine