VESTI

Poseta NJ. E. Ambasadora Arapske Republike Egipat

13.02.2018.Događaji

Dana 01.02.2018. godine, novoakreditovani ambasador Arapske Republike Egipat u Republici Srbiji, Njegova Ekselencija, gospodin Amr Fathi Mohamed ALJOWAILY posetio je društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“d.o.o. Beograd. Njegovu Ekselenciju je dočekao i primio direktor društva„Dipos“ d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić.

Razlog ove kurtoazne posete je bilo upoznavanje Njegove Ekselencije Ambasadora, gospodina Amr Fathi Mohamed ALJOWAILY sa direktorom i radom društva „Dipos“ d.o.o. Beograd koje upravlja i održava nepokretnosti u svojini Republike Srbije koje su namenjene za smeštaj diplomatsko-konzularnih predstavništava i predstavnika u Republici Srbijie, medju kojima se nalaze i nepokretnosti koje već decenijama koristi i cenjena Ambasada Arapske Republike Egipat u Republici Srbiji, za svoje potrebe.

Tokom prijateljskog razgovora koji su vodili direktor društva “Dipos” d.o.o. Beograd i ambasador Arapske Republike Egipat u Republici Srbiji, obe strane su iskazale veliko zadovoljstvo medjusobnom dugogodišnjom saradnjom, a razgovaralo se i o mogućnostima za dodatnim unapredjenjem nepokretnosti koje cenjena Ambasada koristi iz fonda ovog Društva. Na kraju posete, Njegova Ekselencija, gospodin Amr Fathi Mohamed ALJOWAILY je u pratnji direktora društva “Dipos” d.o.o. Beograd, gospodina Krivokapića obišao i poslovne prostorije društva u ulici Serdar Jola 17 u Beogradu i iskoristio priliku da se direktoru Društva ljubazno zahvali na svim aktivnostima Društva u cilju održavanja objekata koje koristi Ambasada Arapske Republike Egipta u Beogradu.

ambasada egipta, dipos beograd, nekretnine beograd, dipos nekretnine