ВЕСТИ

Посета Њ. Е. Амбасадора Краљевине Шпаније и директора Института „Сервантес“

05.10.2018.Вести, Догађаји

Друштво за изнајмљивање некретнина ”Дипос” д.о.о. Београд је имало част да дана 05.10.2018. године, у својим просторијама угости Њ. Е. Амбасадора Краљевине Шпаније у Београду, господина Мигуел Фуертес Суарез, заменика Њ. Е. Амбасадора, госпођу Цармен Алварез, директора Института ”Сервантес” у Београду, господина Енриqуе Цамацхо Гарциа, шефа администрације Института, госпођу Силвиа Ибанез Аранда и госпођу Браниславу Савић, запослену у Институту ”Сервантес” у Београду.

Цењену делегацију примили су директор друштва ”Дипос” д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић, Заменик директора, Ивана Милосављевић и директор Службе за техничке послове, Михајло Ракић.

Током посете се разговарало на тему дугогодишње сарадње између Института ”Сервантес” и Друштва ”Дипос” д.о.о. Београд, будући да Институт већ дуги низ година користи непокретност у својини Републике Србије, а којом управља друштво ”Дипос” д.о.о. Београд.

Обе стране су исказале задовољство на досадашњој сарадњи и размотриле су могућности за унапређење сарадње у наредном периоду.

Истовремено, са великим задовољством је потврђено постојање великих могућности за проширење и унапређење пословне сарадње у будућности.

dipos, ambasada spanije u beogradu, dipos nekrenine, nekretnine beograd
dipos, ambasada spanije u beogradu, dipos nekrenine, nekretnine beograd
dipos, ambasada spanije u beogradu, dipos nekrenine, nekretnine beograd