VESTI

Poseta NJ. E. Ambasadora Kraljevine Španije i direktora Instituta „Servantes“

05.10.2018.Vesti, Događaji

Društvo za iznajmljivanje nekretnina ”Dipos” d.o.o. Beograd je imalo čast da dana 05.10.2018. godine, u svojim prostorijama ugosti NJ. E. Ambasadora Kraljevine Španije u Beogradu, gospodina Miguel Fuertes Suarez, zamenika NJ. E. Ambasadora, gospođu Carmen Alvarez, direktora Instituta ”Servantes” u Beogradu, gospodina Enrique Camacho Garcia, šefa administracije Instituta, gospođu Silvia Ibanez Aranda i gospođu Branislavu Savić, zaposlenu u Institutu ”Servantes” u Beogradu.

Cenjenu delegaciju primili su direktor društva ”Dipos” d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić, Zamenik direktora, Ivana Milosavljević i direktor Službe za tehničke poslove, Mihajlo Rakić.

Tokom posete se razgovaralo na temu dugogodišnje saradnje između Instituta ”Servantes” i Društva ”Dipos” d.o.o. Beograd, budući da Institut već dugi niz godina koristi nepokretnost u svojini Republike Srbije, a kojom upravlja društvo ”Dipos” d.o.o. Beograd.

Obe strane su iskazale zadovoljstvo na dosadašnjoj saradnji i razmotrile su mogućnosti za unapređenje saradnje u narednom periodu.

Istovremeno, sa velikim zadovoljstvom je potvrđeno postojanje velikih mogućnosti za proširenje i unapređenje poslovne saradnje u budućnosti.

dipos, ambasada spanije u beogradu, dipos nekrenine, nekretnine beograd
dipos, ambasada spanije u beogradu, dipos nekrenine, nekretnine beograd
dipos, ambasada spanije u beogradu, dipos nekrenine, nekretnine beograd