VESTI

Poseta Nj. E. Ambasadora Meksika u Republici Srbiji

07.08.2018.Događaji, Vesti

Društvo za iznajmljivanje nekretnina “Dipos“ d.o.o. imalo je zadovoljstvo da dana 06.08.2018. godine u svojim prostorijama upriliči prijem dugogodišnjeg  zakupca nepokretnosti iz fonda Društva, Ambasade Meksika u Republici Srbiji na čelu sa Nj.E. Ambasadorom, gospodinom Marco Antonio GARCIA BLANCO sa saradnicima.

Prijateljstvo između društva za iznajmljivanje nekretnina “Dipos“ d.o.o. i Ambasade Meksika u Republici Srbiji počiva na dugogodišnjoj saradnji, a uzimajući u obzir činjenicu da Ambasada Meksika već decenijama koristi nepokretnosti u svojini Republike Srbije, a kojima upravlja privredno društvo “Dipos“ d.o.o. Beograd.

Nj.E. Ambasadora Meksika, gospodina Marco Antonio GARCIA BLANCO primila je Zamenik direktora društva za iznajmljivanje nepokretnosti “Dipos” d.o.o. Beograd, gospođa Ivana Milosavljević.

Tokom razgovora koji je vođen na temu unapređenja poslovne saradnje između društva “Dipos” d.o.o. i Ambasade Meksika obe strane su izrazile, pre svega, reči zahvalnosti, kao i čvrstu veru da će se ostvarena saradnja i prijateljstvo ubuduće učvrstiti i unaprediti.

Gospođa Ivana Milosavljević je iskoristila ovu priliku da se najljubaznije zahvali Nj.E. Ambasadoru Meksika na poseti Društvu i istakla, da su reči hvale koje je Nj.E. Ambasador uputio na rad ovog Društva, pre svega potvrda da privredno društvo “Dipos” d.o.o. Beograd na savestan i profesionalan način upravlja nepokretnostima u svojini Republike Srbije koje su mu poverene, kao i da uspešna i dugogodišnja saradnja koju Društvo neguje sa svojim zakupcima često prerasta u iskreno prijateljstvo.

Na kraju sastanka obe strane su izrazile veliko zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i dogovorile principe za unapređenje iste u narednom periodu.

ambasada meksika u beogradu, dipos, nekretnine beograd, dipos nekrenine