ВЕСТИ

Посета Њ. Е. Амбасадора Мексика у Републици Србији

07.08.2018.Вести, Догађаји

Друштво за изнајмљивање некретнина “Дипос“ д.о.о. имало је задовољство да дана 06.08.2018. године у својим просторијама уприличи пријем дугогодишњег  закупца непокретности из фонда Друштва, Амбасаде Мексика у Републици Србији на челу са Њ.Е. Амбасадором, господином Марцо Антонио ГАРЦИА БЛАНЦО са сарадницима.

Пријатељство између друштва за изнајмљивање некретнина “Дипос“ д.о.о. и Амбасаде Мексика у Републици Србији почива на дугогодишњој сарадњи, а узимајући у обзир чињеницу да Амбасада Мексика већ деценијама користи непокретности у својини Републике Србије, а којима управља привредно друштво “Дипос“ д.о.о. Београд.

Њ.Е. Амбасадора Мексика, господина Марцо Антонио ГАРЦИА БЛАНЦО примила је Заменик директора друштва за изнајмљивање непокретности “Дипос” д.о.о. Београд, госпођа Ивана Милосављевић.

Током разговора који је вођен на тему унапређења пословне сарадње између друштва “Дипос” д.о.о. и Амбасаде Мексика обе стране су изразиле, пре свега, речи захвалности, као и чврсту веру да ће се остварена сарадња и пријатељство убудуће учврстити и унапредити.

Госпођа Ивана Милосављевић је искористила ову прилику да се најљубазније захвали Њ.Е. Амбасадору Мексика на посети Друштву и истакла, да су речи хвале које је Њ.Е. Амбасадор упутио на рад овог Друштва, пре свега потврда да привредно друштво “Дипос” д.о.о. Београд на савестан и професионалан начин управља непокретностима у својини Републике Србије које су му поверене, као и да успешна и дугогодишња сарадња коју Друштво негује са својим закупцима често прераста у искрено пријатељство.

На крају састанка обе стране су изразиле велико задовољство досадашњом сарадњом и договориле принципе за унапређење исте у наредном периоду.

ambasada meksika u beogradu, dipos, nekretnine beograd, dipos nekrenine