ВЕСТИ

Посета Њ. Е. Амбасадора Републике Аргентине друштву Дипос

01.11.2018.Догађаји

Дана 01.11.2018. године, новоакредитовани Амбасадор Републике Аргентине у Републици Србији, Његова Екселенција, господин Естанислао Ангел Заwелс, посетио је друштво за изнајмљивање некретнина ”Дипос” д.о.о. Београд.

Његову Екселенцију је дочекао и примио директор друштва ”Дипос” д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић и заменик директора, Ивана Милосављевић.

Разлог ове куртоазне посете је упознавање Његове Екселенције, господина Естанислао Ангел Заwелс са директором друштва ”Дипос” д.о.о. Београд, као и са радом и функционисањем самог Друштва. Непокретности у својини Републике Србије којима Друштво управља, а које су намењене за смештај дипломатско-конзуларних представништава и представника у Републици Србији, деценијама користи и цењена Амбасада Републике Аргентине у Републици Србији, за своје потребе.

Током пријатељског разговора који су водили Њ.Е. Амбасадор Републике Аргентине у Републици Србији и директор друштва ”Дипос” д.о.о. Београд, обе стране су исказале велико задовољство међусобном дугогодишњом сарадњом, а разговарало се и о могућностима за додатним унапређењем квалитета непокретности које цењена Амбасада користи из фонда  друштва за изнајмљивање некретнина ”Дипос” д.о.о. Београд.

На крају посете, Његова Екселенција, господин Естанислао Ангел Заwелс је искористио прилику да се директору Друштва љубазно захвали на свим активностима Друштва усмереним на одржавање објеката које користи цењена Амбасада Републике Аргентине у Београду.

ambasada argentine u srbiji, dipos nekretnine, nekretnine beograd, ambasador argentine
ambasada argentine u srbiji, dipos nekretnine, nekretnine beograd, ambasador argentine
ambasada argentine u srbiji, dipos nekretnine, nekretnine beograd, ambasador argentine