VESTI

Poseta NJ. E. Ambasadora Republike Argentine društvu Dipos

01.11.2018.Događaji

Dana 01.11.2018. godine, novoakreditovani Ambasador Republike Argentine u Republici Srbiji, Njegova Ekselencija, gospodin Estanislao Angel Zawels, posetio je društvo za iznajmljivanje nekretnina ”Dipos” d.o.o. Beograd.

Njegovu Ekselenciju je dočekao i primio direktor društva ”Dipos” d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić i zamenik direktora, Ivana Milosavljević.

Razlog ove kurtoazne posete je upoznavanje Njegove Ekselencije, gospodina Estanislao Angel Zawels sa direktorom društva ”Dipos” d.o.o. Beograd, kao i sa radom i funkcionisanjem samog Društva. Nepokretnosti u svojini Republike Srbije kojima Društvo upravlja, a koje su namenjene za smeštaj diplomatsko-konzularnih predstavništava i predstavnika u Republici Srbiji, decenijama koristi i cenjena Ambasada Republike Argentine u Republici Srbiji, za svoje potrebe.

Tokom prijateljskog razgovora koji su vodili NJ.E. Ambasador Republike Argentine u Republici Srbiji i direktor društva ”Dipos” d.o.o. Beograd, obe strane su iskazale veliko zadovoljstvo međusobnom dugogodišnjom saradnjom, a razgovaralo se i o mogućnostima za dodatnim unapređenjem kvaliteta nepokretnosti koje cenjena Ambasada koristi iz fonda  društva za iznajmljivanje nekretnina ”Dipos” d.o.o. Beograd.

Na kraju posete, Njegova Ekselencija, gospodin Estanislao Angel Zawels je iskoristio priliku da se direktoru Društva ljubazno zahvali na svim aktivnostima Društva usmerenim na održavanje objekata koje koristi cenjena Ambasada Republike Argentine u Beogradu.

ambasada argentine u srbiji, dipos nekretnine, nekretnine beograd, ambasador argentine
ambasada argentine u srbiji, dipos nekretnine, nekretnine beograd, ambasador argentine
ambasada argentine u srbiji, dipos nekretnine, nekretnine beograd, ambasador argentine