ВЕСТИ

Посета Њ.Е. Амбасадора Републике Кипар

12.06.2018.Вести, Догађаји

Дана 08.06.2018. године Амбасадор Републике Кипар у Републици Србији, Његова Екселенција, господин Цонстантионос ЕЛИАДЕС посетио је Друштво за изнајмљивање некретнина “Дипос” д.о.о. Београд.

Његову Екселенцију је дочекао и угостио директор друштва “Дипос” д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић.
Како Амбасада Републике Кипар у Београду, већ дуги низ година, користи за своје потребе објекте у власништву Републике Србије, а који су друштву “Дипос” д.о.о. Београд поверени на привремено управљање, коришћење и одржавање, Његова Екселенција господин Цонстантионос ЕЛИАДЕС је посетио друштво “Дипос” д.о.о. Београд, у циљу унапредјења сарадње измедју цењене Амбасаде и овог Друштва.

Током пријатељског разговора који је водјен, обе стране су исказале велико задовољство медјусобном дугогодишњом сарадњом, а имајући у виду сет услуга које Друштво пружа у погледу одржавања непокретности којима управља, разговарало се и о могућностима за додатним унапредјењем, проширењем и побољшањем пословне сарадње.

Директор друштва “Дипос” д.о.о. Београд је искористио ову прилику и Његовој Екселенцији господину Цонстантионос ЕЛИАДЕС представио пројекат новог Дипломатског клуба у Београду, са чијом ће изградњом Друштво отпочети у наредном периоду.

ambasada kipra u beogradu dipos nekretnine beograd dipos  beograd
ambasada kipra u beogradu dipos nekretnine beograd dipos  beograd
ambasada kipra u beogradu dipos nekretnine beograd dipos  beograd