VESTI

Poseta NJ.E. Ambasadora Republike Kipar

12.06.2018.Vesti, Događaji

Dana 08.06.2018. godine Ambasador Republike Kipar u Republici Srbiji, Njegova Ekselencija, gospodin Constantionos ELIADES posetio je Društvo za iznajmljivanje nekretnina “Dipos” d.o.o. Beograd.

Njegovu Ekselenciju je dočekao i ugostio direktor društva “Dipos” d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić.
Kako Ambasada Republike Kipar u Beogradu, već dugi niz godina, koristi za svoje potrebe objekte u vlasništvu Republike Srbije, a koji su društvu “Dipos” d.o.o. Beograd povereni na privremeno upravljanje, korišćenje i održavanje, Njegova Ekselencija gospodin Constantionos ELIADES je posetio društvo “Dipos” d.o.o. Beograd, u cilju unapredjenja saradnje izmedju cenjene Ambasade i ovog Društva.

Tokom prijateljskog razgovora koji je vodjen, obe strane su iskazale veliko zadovoljstvo medjusobnom dugogodišnjom saradnjom, a imajući u vidu set usluga koje Društvo pruža u pogledu održavanja nepokretnosti kojima upravlja, razgovaralo se i o mogućnostima za dodatnim unapredjenjem, proširenjem i poboljšanjem poslovne saradnje.

Direktor društva “Dipos” d.o.o. Beograd je iskoristio ovu priliku i Njegovoj Ekselenciji gospodinu Constantionos ELIADES predstavio projekat novog Diplomatskog kluba u Beogradu, sa čijom će izgradnjom Društvo otpočeti u narednom periodu.

ambasada kipra u beogradu dipos nekretnine beograd dipos  beograd
ambasada kipra u beogradu dipos nekretnine beograd dipos  beograd
ambasada kipra u beogradu dipos nekretnine beograd dipos  beograd