ВЕСТИ

Посета Њ. Е. Амбасадора Републике Либан

07.11.2018.Догађаји

Друштво за изнајмљивање некретнина ”Дипос” д.о.о. Београд је имало част да дана 07.11.2018. године у својим просторијама угости Њ. Е. Амбасадора Републике Либан у Републици Србији, госпођу Нада Ал Акл.

Уважену гошћу, Њ. Е. Амбасадора Републике Либан у Републици Србије дочекали су директор Друштва ”Дипос” д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић и заменик директора, Ивана Милосављевић.

Током пријатељске и радне посете, између осталог вођен је и разговор на тему продужења закуподавног односа и закључења новог Уговора о закупу између Амбасаде Републике Либан у Републици Србији и друштва за изнајмљивање некретнина ”Дипос” д.о.о. Београд, за непокретност коју цењена Амбасада користи за своје потребе.

Обе стране су изразиле задовољство досадашњом сарадњом и разговарале о додатним могућностима за унапређење пословне сарадње у наредном периоду.

Директор друштва за изнајмљивање некретнина ”Дипос” д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић се овом приликом најљубазније захвалио Њ.Е. Амбасадору Републике Либан у Републици Србији, госпођи Нада Ал Акл на посети и указаном поверењу.

На крају ове радне и пријатељске посете, директор Друштва, господин Ђоко Кривокапић је искористио прилику да се са Њ. Е. Амбасадором, госпођом Нада Ал Акл фотографише испред застава Републике Србије и привредног друштва ”Дипос” д.о.о. Београд.

ambasada libana u srbiji, dipos nekretnine, nekretnine beograd
ambasada libana u srbiji, dipos nekretnine, nekretnine beograd