VESTI

Poseta NJ. E. Ambasadora Republike Liban

07.11.2018.Događaji

Društvo za iznajmljivanje nekretnina ”Dipos” d.o.o. Beograd je imalo čast da dana 07.11.2018. godine u svojim prostorijama ugosti NJ. E. Ambasadora Republike Liban u Republici Srbiji, gospođu Nada Al Akl.

Uvaženu gošću, NJ. E. Ambasadora Republike Liban u Republici Srbije dočekali su direktor Društva ”Dipos” d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić i zamenik direktora, Ivana Milosavljević.

Tokom prijateljske i radne posete, između ostalog vođen je i razgovor na temu produženja zakupodavnog odnosa i zaključenja novog Ugovora o zakupu između Ambasade Republike Liban u Republici Srbiji i društva za iznajmljivanje nekretnina ”Dipos” d.o.o. Beograd, za nepokretnost koju cenjena Ambasada koristi za svoje potrebe.

Obe strane su izrazile zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i razgovarale o dodatnim mogućnostima za unapređenje poslovne saradnje u narednom periodu.

Direktor društva za iznajmljivanje nekretnina ”Dipos” d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić se ovom prilikom najljubaznije zahvalio NJ.E. Ambasadoru Republike Liban u Republici Srbiji, gospođi Nada Al Akl na poseti i ukazanom poverenju.

Na kraju ove radne i prijateljske posete, direktor Društva, gospodin Đoko Krivokapić je iskoristio priliku da se sa NJ. E. Ambasadorom, gospođom Nada Al Akl fotografiše ispred zastava Republike Srbije i privrednog društva ”Dipos” d.o.o. Beograd.

ambasada libana u srbiji, dipos nekretnine, nekretnine beograd
ambasada libana u srbiji, dipos nekretnine, nekretnine beograd