ВЕСТИ

Радна посета Интернационалне школе у Београду

23.03.2018.Вести, Догађаји

Измедју представника Интернационалне школе у Београду и Друштва за изнајмљивање некретнина “Дипос” д.о.о. Београд одржан је дана 14.03.2018. године састанак у просторијама Друштва на тему  унапредјења пословне сарадње, имајући у виду чињеницу да Интернационална школа у Београду користи већ дуги низ година непокретности у својини Републике Србије, а којима управља друштво “Дипос” д.о.о. Београд.

Представнике Интернационалне школе у Београду и директора Школе, господина Роберта Рисцх, су угостили директор друштва “Дипос” д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић  и Заменик директора, господја Ивана Милосављевић.

Током састанка исказано је велико задовољство обеју страна досадашњом сарадњом и утврдјени су принципи за унапредјење исте у наредном периоду.

С обзиром на значајне имовинске ресурсе у својини Републике Србије којима Друштво за изнајмљивање некретнина “Дипос” д.о.о. Београд располаже, као и сет услуга које пружа у погледу одржавања истих, обе стране су у пријатељском разговору сагледале велике потенцијале за побољшање,  проширење и унапредјење пословне сарадње.

dipos, internacionalna škola beograd, nekretnine beograd, dipos nekretnine