ВЕСТИ

Радна посета представника Амбасаде Арапске Републике Египат друштву Дипос

23.11.2018.Догађаји

Дана 22.11.2018. године, одржан је састанак између представника Амбасаде Арапске Републике Египат у Републици Србији, Њ. Е. Амбасадора, господина Амр Фатхи Мохамед АЉОWАИЛY и саветника Амбасаде, госпође Расха Солиман Мохи Елдин Солиман и представника друштва за изнајмљивање некретнина ”Дипос” д.о.о. Београд.

Овом радном састанку присуствовао је и генерални секретар Министарства спољних послова, господин Вељко Одаловић.

Уважене госте, Његову Екселенцију Амбасадора и саветника Амбасаде Арапске Републике Египат у Републици Србији дочекали су директор Друштва, господин Ђоко Кривокапић, Заменик директора, Ивана Милосављевић и директор Службе за техничке послове, Михајло Ракић.

Радни састанак је одржан на тему унапређења пословне сарадње између цењене Амбасаде Арапске Републике Египат у Републици Србији и друштва за изнајмљивање некретнина ”Дипос” д.о.о. Београд, имајући у виду да цењена Амбасада деценијама користи непокретности у својини Републике Србије, а којима ово Друштво управља.

Током састанка сагледане су и размотрене могућности за унапређење и проширење пословне сарадње. Обе стране су изразиле велико задовољство закључцима и могућностима да се вишедеценијска сарадња између цењене Амбасаде и друштва за изнајмљивање некретнина ”Дипос” д.о.о. Београд у наредном периоду унапреди и подигне на виши ниво.

Посебан значај овом састанку дало је присуство цењеног секретара Министарства спољних послова Републике Србије, господина Вељка Одаловића на чему су и Друштво и цењена Амбасада изузетно захвални.

ambasada egipta u srbiji, egipat, ambasada, dipos, nekretnine dipos, nekretnine beograd