VESTI

Radna poseta predstavnika Ambasade Arapske Republike Egipat društvu Dipos

23.11.2018.Događaji

Dana 22.11.2018. godine, održan je sastanak između predstavnika Ambasade Arapske Republike Egipat u Republici Srbiji, NJ. E. Ambasadora, gospodina Amr Fathi Mohamed ALJOWAILY i savetnika Ambasade, gospođe Rasha Soliman Mohi Eldin Soliman i predstavnika društva za iznajmljivanje nekretnina ”Dipos” d.o.o. Beograd.

Ovom radnom sastanku prisustvovao je i generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova, gospodin Veljko Odalović.

Uvažene goste, Njegovu Ekselenciju Ambasadora i savetnika Ambasade Arapske Republike Egipat u Republici Srbiji dočekali su direktor Društva, gospodin Đoko Krivokapić, Zamenik direktora, Ivana Milosavljević i direktor Službe za tehničke poslove, Mihajlo Rakić.

Radni sastanak je održan na temu unapređenja poslovne saradnje između cenjene Ambasade Arapske Republike Egipat u Republici Srbiji i društva za iznajmljivanje nekretnina ”Dipos” d.o.o. Beograd, imajući u vidu da cenjena Ambasada decenijama koristi nepokretnosti u svojini Republike Srbije, a kojima ovo Društvo upravlja.

Tokom sastanka sagledane su i razmotrene mogućnosti za unapređenje i proširenje poslovne saradnje. Obe strane su izrazile veliko zadovoljstvo zaključcima i mogućnostima da se višedecenijska saradnja između cenjene Ambasade i društva za iznajmljivanje nekretnina ”Dipos” d.o.o. Beograd u narednom periodu unapredi i podigne na viši nivo.

Poseban značaj ovom sastanku dalo je prisustvo cenjenog sekretara Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, gospodina Veljka Odalovića na čemu su i Društvo i cenjena Ambasada izuzetno zahvalni.

ambasada egipta u srbiji, egipat, ambasada, dipos, nekretnine dipos, nekretnine beograd