VESTI

Sertifikacija BISNODE

18.05.2018.Vesti, Događaji

Društvo za iznajmljivanje nekretnina “Dipos” d.o.o. Beograd je na osnovu najnovije kategorizacije i finansijske analize prethodne tri poslovne godine ( 2014, 2015 i 2016 ), koje vrši kompanija Bisnode, dobilo medjunarodni Sertifikat bonitetne izvrsnosti rejtinga AAA za 2017. godinu, kao jedno od najuspešnijih preduzeća u svojoj delatnosti i u Republici Srbiji.

Dobijanjem medjunarodnog Sertifikata bonitetne izvrsnosti rejtinga AAA za 2017.godinu, Društvo za iznajmljivanje nekretnina “Dipos” d.o.o. Beograd se pridružilo grupi Bisnode bonitetno izvrsnih kompanija.

Dobijeni Sertifikat je dokaz našeg uspešnog poslovanja i jedan je od najvažnijih EVROPSKIH STANDARDA KOJIMA SE DEFINIŠE KVALITET POSLOVANJA.

Ocena bonitetne izvrsnosti predstavlja natprosečnu bonitetnu vrednost preduzeća – privrednih subjekata.

Temelji se na završnim računima privrednih subjekata za poslednju finansijsku godinu i predviđa sigurnost poslovanja u narednih dvanaest meseci.

Sertifikacija je ustaljena praksa u međunarodnom okruženju, na osnovu koje privredni subjekti jače utvrđuju svoj ugled i poverenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju.

Dobitnici sertifikata na ovaj način dobijaju i dodatno poverenje svojih poslovnih partnera.

Grupacija Bisnode ima dugogodišnje iskustvo u dodeli sertifikata bonitetne izvrsnosti u evropskim zemljama: Švedskoj, Norveškoj, Finskoj, Danskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Češkoj i Mađarskoj. Od sada će se sertifikacija sprovoditi na nivou grupe od 18 evropskih zemalja u kojima Bisnode posluje. © BONITETNI

Dobijanjem ovog Sertifikata društvo “Dipos” d.o.o. Beograd se svrstava u sam vrh domaće privrede i staje rame uz rame sa privrednim društvima iz EU, po kvalitetnom i odgovornom poslovanju.

Ovo je još samo jedan dokaz da je privredno društvo “Dipos” d.o.o. Beograd likvidno, solventno, ekonomski stabilno preduzeće, a samim tim i pouzdan i poželjan partner za saradnju.
Posedovanje ovog sertifikata je još samo jedan od dokaza da privredno društvo “Dipos” d.o.o. Beograd odgovorno i kvalitetno posluje već dugi niz godina, postižući u svom radu efikasnost i profitabilnost.

Privredno društvo “Dipos” d.o.o. Beograd u nastojanju da postignuti uspeh opravda novih uspesima, ima tendenciju da i u narednim poslovnim godinama bude nosilac ovakvog Sertifikata, kao i da nastavi da ulaže sve potrebne napore kako bi održalo imidž sigurnog i pouzdanog poslovnog partnera i svojim uspehom doprinelo razvoju srpske privrede.

bisnode, dipos beograd, bisnode sertifikat, dipos nekretnine, nekretnine beograd