ВЕСТИ

Свечана додела диплома полазницима генерације 2016/2017. године Дипломатске академије

02.11.2017.Догађаји

Први потпреседник Владе и министар спољних послова Републике Србије господин Ивица Дачић, дана 20. октобра, 2017. године, на церемонији у свечаној сали Министарства спољних послова, уручио је  дипломе полазницима Дипломатске академије школске 2016/2017. године, Основног програма дипломатске  обуке.

Министар спољних послова Републике Србије господин Ивица Дачић честитао је полазницима Дипломатске академије генерацији 2016/2017. године на успешно завршеној обуци и на постигнутим резултатима, користећи прилику да им поручи да верује и очекује да ће знање и искуства која су стекли на академији, користити на одговарајући начин у својој даљој професионалној каријери.

Шеф српске дипломатије господин Ивица Дачић осврнуо се и на чињеницу колико је дипломатски позив привилегија сама по себи, истичући да само малом броју одабраних припадне та част да на најбољи начин презентују своју земљу.

Један од свршених полазника генерације 2016/2017. године је Ивана Милосављевић, запослена на месту Заменика директора у привредном друштву „Дипос“  д.о.о. која је  успешно завршила Основни програм дипломатске обуке, на Дипломатској академији Министарства спољних послова Републике Србије.

dipos, diplomatska akademija, dipos nekrentine, nekrenine beograd
dipos, diplomatska akademija, dipos nekrentine, nekrenine beograd