VESTI

Svečana dodela diploma polaznicima generacije 2016/2017. godine Diplomatske akademije

02.11.2017.Događaji

Prvi potpresednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije gospodin Ivica Dačić, dana 20. oktobra, 2017. godine, na ceremoniji u svečanoj sali Ministarstva spoljnih poslova, uručio je  diplome polaznicima Diplomatske akademije školske 2016/2017. godine, Osnovnog programa diplomatske  obuke.

Ministar spoljnih poslova Republike Srbije gospodin Ivica Dačić čestitao je polaznicima Diplomatske akademije generaciji 2016/2017. godine na uspešno završenoj obuci i na postignutim rezultatima, koristeći priliku da im poruči da veruje i očekuje da će znanje i iskustva koja su stekli na akademiji, koristiti na odgovarajući način u svojoj daljoj profesionalnoj karijeri.

Šef srpske diplomatije gospodin Ivica Dačić osvrnuo se i na činjenicu koliko je diplomatski poziv privilegija sama po sebi, ističući da samo malom broju odabranih pripadne ta čast da na najbolji način prezentuju svoju zemlju.

Jedan od svršenih polaznika generacije 2016/2017. godine je Ivana Milosavljević, zaposlena na mestu Zamenika direktora u privrednom društvu „Dipos“  d.o.o. koja je  uspešno završila Osnovni program diplomatske obuke, na Diplomatskoj akademiji Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije.

dipos, diplomatska akademija, dipos nekrentine, nekrenine beograd
dipos, diplomatska akademija, dipos nekrentine, nekrenine beograd