ВЕСТИ

Свечана додела диплома полазницима генерације 2017/2018. године Дипломатске Академије

25.10.2018.Догађаји

Први потпреседник Владе и министар спољних послова Републике Србије господин Ивица Дачић, дана 24. октобра, 2018. године, на церемонији у свечаној сали Министарства спољних послова, уручио је  дипломе полазницима Дипломатске академије школске 2017/2018. године, Основног програма дипломатске  обуке.

Министар спољних послова Републике Србије господин Ивица Дачић честитао је полазницима Дипломатске академије генерацији 2017/2018. године на успешно завршеној обуци и на постигнутим резултатима.

Овом приликом, Министар Дачић је нагласио да је дипломатски позив привилегија и част која ће припасти малом броју оних који ће на најбољи начин презентовати своју земљу. Искористио је прилику да свим полазницима Дипломатске академије поручи да верује и очекује да ће знање и искуства која су стекли на академији, користити на одговарајући начин у својој даљној професионалној каријерији.

Један од свршених полазника генерације 2017/2018. године је Марија Ивановић, запослена на месту Самосталног стручног сарадника Службе за комерцијалне послове и маркетинг у привредном друштву „Дипос“  д.о.о. Београд која је  успешно завршила Основни програм дипломатске обуке на Дипломатској академији Министарства спољних послова Републике Србије.

dipos, diplomatska akademija beograd, dipos nekretnine, nekretnine beograd
dipos, diplomatska akademija beograd, dipos nekretnine, nekretnine beograd