VESTI

Svečana dodela diploma polaznicima generacije 2017/2018. godine Diplomatske Akademije

25.10.2018.Događaji

Prvi potpresednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije gospodin Ivica Dačić, dana 24. oktobra, 2018. godine, na ceremoniji u svečanoj sali Ministarstva spoljnih poslova, uručio je  diplome polaznicima Diplomatske akademije školske 2017/2018. godine, Osnovnog programa diplomatske  obuke.

Ministar spoljnih poslova Republike Srbije gospodin Ivica Dačić čestitao je polaznicima Diplomatske akademije generaciji 2017/2018. godine na uspešno završenoj obuci i na postignutim rezultatima.

Ovom prilikom, Ministar Dačić je naglasio da je diplomatski poziv privilegija i čast koja će pripasti malom broju onih koji će na najbolji način prezentovati svoju zemlju. Iskoristio je priliku da svim polaznicima Diplomatske akademije poruči da veruje i očekuje da će znanje i iskustva koja su stekli na akademiji, koristiti na odgovarajući način u svojoj daljnoj profesionalnoj karijeriji.

Jedan od svršenih polaznika generacije 2017/2018. godine je Marija Ivanović, zaposlena na mestu Samostalnog stručnog saradnika Službe za komercijalne poslove i marketing u privrednom društvu „Dipos“  d.o.o. Beograd koja je  uspešno završila Osnovni program diplomatske obuke na Diplomatskoj akademiji Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije.

dipos, diplomatska akademija beograd, dipos nekretnine, nekretnine beograd
dipos, diplomatska akademija beograd, dipos nekretnine, nekretnine beograd