ВЕСТИ

Улагање у корпоративну и организациону културу један од примарних циљева друштва Дипос

04.10.2018.Вести, Догађаји

Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд је у свом Програму пословања за 2018. годину предвидело и планирало низ активности усмерених на побољшање корпоративне културе и корпоративног идентитета Друштва.

У складу са стратешким документима Друштва, предвиђено је предузимање активности које ће помоћи унапређењу корпоративних стандарда, како би се на најефикаснији начин управљало комуникацијом, учинком, квалитетом радних процеса и људским ресурсима.

У том духу, Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд је започело и процес припреме за добијање сертификата ИСО 9001:2015.

Запослени у Друштву су дана 01.10.2018. године имали задовољство да присуствују предавању и обуци на тему „Упознавање са стандардима ИСО 9001:2015 и јединственом структуром стандарда према Аннеx СЛ“.

Такодје, Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд је започело и процес креирања нове, модерне и агилне организационе културе Друштва, а у тежњи да свој рад и пословање уподоби са новим и модерним трендовима пословања.

Друштво настоји да креира аутентичну филозофију пословања и  да на тај начин допринесе изградњи свог јединственог и позитивног имиџа, да повећа своју продуктивност и ефикасност, као и задовољство запослених.

У настојању да задати циљеви буду спроведени у дело, у Друштву је спроведен Пројекат под називом „Испитивање задовољства запослених различитим аспектима посла“.

Презентацију о резултатима истраживања је ангажовани тим стручњака дана 02.10.2018. године одржао менаџменту и запосленима у Друштву.

Бригом о нашим пословним партнерима и закупцима и унапредјењем пакета услуга, тежимо свим снагама да постанемо модерна организација која се у пружању услуга издваја од конкуренције, организација која стимулише иновације, системски интегрисана, базирана на знању и увек на располагању својим клијентима.

dipos, korporativna kultura, dipos nekrenine, nekretnine beograd
dipos, korporativna kultura, dipos nekrenine, nekretnine beograd
dipos, korporativna kultura, dipos nekrenine, nekretnine beograd
dipos, korporativna kultura, dipos nekrenine, nekretnine beograd