ВЕСТИ

Електронски билтен – НОВЕМБАР 2022. године

Newsletter 11/22

Преузмите

24.11.2022.Електронски билтен

Поводом 60 година пословања, наше Друштво издало је специјално, свечано и прво издање магазина „Дипос“ у којем је представио не само своју дугу историју, већ и своје знаменитости, своју визију, а кроз бројне интервјуе са дипломатама са чијим је амбасадама остварује сарадњу дугу пола века, још једном недвосмислено потврдио да је истински дом за цео свет.
Угостили смо амбасадора Француске Републике, Њ.Е. господина Пјер Кошара, са његовим сарадницима, представницима Француског културног центра и Француске школе у Београду, нашег дугогодишњег закупца, партнера и пријатеља.
Амбасадор Бразила у Србији, Жозе Мауро Коуто, у својој резиденцији организовао гледање фудбалске утакмице Светског првенства између Србије и Бразила, којој су присуствовали директор нашег Друштва, Ђоко Кривокапић и његова заменица Ивана Милосављевић.
У циљу професионалног развоја, наши запослени су имали прилику да присуствују семинару на тему „Пословни протокол и бонтон са основама организације догађаја“ у организацији МНГ центра.
У овом издању упознаћемо вас и са животом и радом Андре Николића, српског правника, књижевника, историчара књижевности и политичара. У току своје богате каријере био је министар просвете, министар иностраних послова, министар правде и државни саветник.