ОДРИЦАЊЕ ОД ОДГОВОРНОСТИ

Одговорност за садржај

Ми као пружаоци услуга у складу са релевантним прописима  Републике Србије одговорни смо за садржај који нудимо на нашој веб локацији, па смо стога садржај припремили веома пажљиво. Ипак, не преузимамо никакву одговорност за тачност, потпуност или благовременост понуђених информација. Такође, не преузимамо одговорност за било какву штету која директно или индиректно проистиче из употребе ове веб локације, осим у случају да се штета може приписати намери или грубој непажњи .

Одговорност за спољне везе

Ова веб локација може да садржи спољне везе или везе ка веб локацијама којима управљају трећа лица. У време додавања спољних веза нисмо знали ни за какве повреде закона, а редовно проверавање спољних садржаја како би се то потврдило без икаквог оправданог повода за сумњу на повреду није наша законска обавеза нити је такво понашање оправдано. Садржај који је повезан са спољним везама је ван наше контроле или нашег утицаја, па због тога не преузимамо никакву одговорност за такав садржај. Даље, ми нисмо власници таквог садржаја и стога се изричито дистанцирамо од информација садржаних на таквим страницама. Ако сазнамо за било какве повреде, учинићемо све што можемо како бисмо што пре уклонили предметни садржај.

Ауторска и сродна права

Садржај који објави Друштво за изнајмљивање некретнина “Дипос” д.о.о. на овој веб локацији (нарочито текстови, илустрације и фотографије) подлежу прописима о заштити права интелектуалне својине Републике Србије.  Свака друга употреба, нарочито умножавање, ширење и стављање на располагање широј јавности, захтева нашу претходну писану сагласност. Ауторска  права  трећих лица се поштују и подржавају у свим случајевима где ми нисмо власници или аутори предметног садржаја.