VESTI

Elektronski bilten – NOVEMBAR 2022. godine

Newsletter 11/22

Preuzmite

24.11.2022.Elektronski bilten

Povodom 60 godina poslovanja, naše Društvo izdalo je specijalno, svečano i prvo izdanje magazina „Dipos“ u kojem je predstavio ne samo svoju dugu istoriju, već i svoje znamenitosti, svoju viziju, a kroz brojne intervjue sa diplomatama sa čijim je ambasadama ostvaruje saradnju dugu pola veka, još jednom nedvosmisleno potvrdio da je istinski dom za ceo svet.
Ugostili smo ambasadora Francuske Republike, NJ.E. gospodina Pjer Košara, sa njegovim saradnicima, predstavnicima Francuskog kulturnog centra i Francuske škole u Beogradu, našeg dugogodišnjeg zakupca, partnera i prijatelja.
Ambasador Brazila u Srbiji, Žoze Mauro Kouto, u svojoj rezidenciji organizovao gledanje fudbalske utakmice Svetskog prvenstva između Srbije i Brazila, kojoj su prisustvovali direktor našeg Društva, Đoko Krivokapić i njegova zamenica Ivana Milosavljević.
U cilju profesionalnog razvoja, naši zaposleni su imali priliku da prisustvuju seminaru na temu „Poslovni protokol i bonton sa osnovama organizacije događaja“ u organizaciji MNG centra.
U ovom izdanju upoznaćemo vas i sa životom i radom Andre Nikolića, srpskog pravnika, književnika, istoričara književnosti i političara. U toku svoje bogate karijere bio je ministar prosvete, ministar inostranih poslova, ministar pravde i državni savetnik.