ВЕСТИ

Електронски билтен – ЈАНУАР 2023. године

Newsletter 01/23

Преузмите

26.01.2023.Електронски билтен

Надамо се да сте време најлепших празника провели са радошћу и у друштву својих најдражих. Свака нова година доноси нове планове, идеје и одлуке, како у приватном тако и у пословном животу, а наше Друштво жели вам да их остварите и у њима будете успешни.
Протекла година остаће забележена у историји Дипоса као година нашег великог јубилеја, у којој смо обележили 60 година пословања. Поносан на своју традицију, Дипос одлучно корача у будућност, оснажен новим идејама и плановима које ћемо са задовољством наставити да делимо са Вама.
Први гост Дипоса у 2023. години био је одлазећи амбасадор Републике Кубе Њ.Е. Густаво Триста дел Тодо, са чијом амбасадом наше Друштво послује од 1965. године. У срдачној атмосфери, директор нашег Друштва Ђоко Кривокапић се кубанском амбасадору у име Дипоса захвалио на сарадњи и чврстом пријатељству, и уручио специјалну захвалницу.
Протеклог месеца престижан портал 24sedam.rs. писао је о архитектонским и културно-историјским драгуљима престонице којима управља Дипос.
У билтену који је пред вама упознаћемо вас и са животом и радом Филипа Христића, српским политичарем, председником владе Кнежевине Србије, министром спољних послова и министром просвете који је уједно био и члан Државног савета и гувернер Народне банке.
Хвала вам што бирате Дипос за свог партнера на свом пословном путу!