VESTI

Elektronski bilten – JANUAR 2023. godine

Newsletter 01/23

Preuzmite

26.01.2023.Elektronski bilten

Nadamo se da ste vreme najlepših praznika proveli sa radošću i u društvu svojih najdražih. Svaka nova godina donosi nove planove, ideje i odluke, kako u privatnom tako i u poslovnom životu, a naše Društvo želi vam da ih ostvarite i u njima budete uspešni.
Protekla godina ostaće zabeležena u istoriji Diposa kao godina našeg velikog jubileja, u kojoj smo obeležili 60 godina poslovanja. Ponosan na svoju tradiciju, Dipos odlučno korača u budućnost, osnažen novim idejama i planovima koje ćemo sa zadovoljstvom nastaviti da delimo sa Vama.
Prvi gost Diposa u 2023. godini bio je odlazeći ambasador Republike Kube NJ.E. Gustavo Trista del Todo, sa čijom ambasadom naše Društvo posluje od 1965. godine. U srdačnoj atmosferi, direktor našeg Društva Đoko Krivokapić se kubanskom ambasadoru u ime Diposa zahvalio na saradnji i čvrstom prijateljstvu, i uručio specijalnu zahvalnicu.
Proteklog meseca prestižan portal 24sedam.rs. pisao je o arhitektonskim i kulturno-istorijskim draguljima prestonice kojima upravlja Dipos.
U biltenu koji je pred vama upoznaćemo vas i sa životom i radom Filipa Hristića, srpskim političarem, predsednikom vlade Kneževine Srbije, ministrom spoljnih poslova i ministrom prosvete koji je ujedno bio i član Državnog saveta i guverner Narodne banke.
Hvala vam što birate Dipos za svog partnera na svom poslovnom putu!