VESTI

Elektronski bilten – JUN 2023. godine

Newsletter 06/23

Preuzmite

25.06.2023.Elektronski bilten

U proteklom mesecu je na mesto direktora našeg Društva imenovana gospođa Bojana Martinović. Pod rukovodstvom gospođe Martinović, naše Društvo će i u budućem periodu nastaviti da unapređuje kako kvalitet usluga koje pruža, tako i svoje poslovanje.

Imali smo posebnu čast da u našim poslovnim prostorijama nedavno ugostimo ambasadore Arapske Republike Egipat, Republike Argentine i Federativne Republike Brazil.

U cilju unapređenja poslovne saradnje, kvaliteta života i rada u nepokretnostima kojima upravljamo, kao i negovanja tradicionalno dobrih odnosa sa diplomatsko konzularnim predstavništvima koji ih koriste, direktorka Društva, Bojana Martinović sa svojim saradnicima, posetila je ambijentalnu celinu – Diplomatsku koloniju na Košutnjaku.

Neke od naših saradnji traju duže od pola veka. Jedna od njih je i saradnja sa ambasadom Kraljevine Danske koju vam ovom prilikom sa ponosom predstavljamo.

U ovom izdanju upoznaćemo vas i sa kneginjom Milicom, vladarkom Srbije, suprugom srpskog kneza Lazara i prvom ženom u srpskoj diplomatiji.