ВЕСТИ

Амбасадори Египта, Аргентине и Бразила у посети Дипос-у

16.06.2023.Вести

Јачање пословне сарадње између Дипос-а и дипломатских партнера

Имали смо част да у нашим пословним просторијама угостимо амбасадоре Арапске Републике Египат, Њ. Е. господина, Басел Салах Мустафа Ахмед, Републике Аргентине, Њ. Е. господина, Освалдо Нарсис Марсико и Федеративне Републике Бразил, Њ. Е. господина, Жозе Маура да Фансека Коста Коуто.

Уважене госте примиле су директорка Друштва, госпођа Бојана Мартиновић и заменица директорке, Ивана Милосављевић.

Амбасадор Арапске Републике Египат, Њ. Е. господин, Басел Салах Мустафа Ахмед и директорка Дипос-а, госпођа Бојана Мартиновић
Амбасадор Републике Аргентине, Њ. Е. господин Освало Нарсис Марсико и директорка Дипос-а, госпођа Бојана Мартиновић
Амбасадор Федеративне Републике Бразил, Њ. Е. господин Жозе Мауро да Фансека Коста Коуто и директорка Дипос-а, госпођа Бојана Мартиновић

Циљ ових састанака био је упознавање нове директорке Друштва, госпође Мартиновић са амбасадорима Египта, Аргентине и Бразила, које су вишедеценијски пословни партнери Дипос-а, као и разматрање могућности унапређења пословне сарадње.

Непокретност из фонда Дипос-а коју за своје потребе користи амбасада Египта
Непокретност из фонда Дипос-а коју за своје потребе користи амбасада Аргентине
Непокретност из фонда Дипос-а коју за своје потребе користи амбасада Бразила

Амбасадори су изразили задовољство досадашњом сарадњом са Дипос-ом и изразили уверење да ће ова посета додатно ојачати везе остварене дугогодишњом сарадњом.

Дипос д.о.о. Београд ће и у наредном периоду наставити да се истиче као поуздан партнер дипломатске и међународне пословне заједнице у Србији, пружајући врхунске услуге изнајмљивања некретнина, остварујући снажне везе са партнерима из свих крајева света.