VESTI

Ambasadori Egipta, Argentine i Brazila u poseti Dipos-u

16.06.2023.Vesti

Jačanje poslovne saradnje između Dipos-a i diplomatskih partnera

Imali smo čast da u našim poslovnim prostorijama ugostimo ambasadore Arapske Republike Egipat, NJ. E. gospodina, Basel Salah Mustafa Ahmed, Republike Argentine, NJ. E. gospodina, Osvaldo Narsis Marsiko i Federativne Republike Brazil, NJ. E. gospodina, Žoze Maura da Fanseka Kosta Kouto.

Uvažene goste primile su direktorka Društva, gospođa Bojana Martinović i zamenica direktorke, Ivana Milosavljević.

Ambasador Arapske Republike Egipat, NJ. E. gospodin, Basel Salah Mustafa Ahmed i direktorka Dipos-a, gospođa Bojana Martinović
Ambasador Republike Argentine, NJ. E. gospodin Osvalo Narsis Marsiko i direktorka Dipos-a, gospođa Bojana Martinović
Ambasador Federativne Republike Brazil, NJ. E. gospodin Žoze Mauro da Fanseka Kosta Kouto i direktorka Dipos-a, gospođa Bojana Martinović

Cilj ovih sastanaka bio je upoznavanje nove direktorke Društva, gospođe Martinović sa ambasadorima Egipta, Argentine i Brazila, koje su višedecenijski poslovni partneri Dipos-a, kao i razmatranje mogućnosti unapređenja poslovne saradnje.

Nepokretnost iz fonda Dipos-a koju za svoje potrebe koristi ambasada Egipta
Nepokretnost iz fonda Dipos-a koju za svoje potrebe koristi ambasada Argentine
Nepokretnost iz fonda Dipos-a koju za svoje potrebe koristi ambasada Brazila

Ambasadori su izrazili zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa Dipos-om i izrazili uverenje da će ova poseta dodatno ojačati veze ostvarene dugogodišnjom saradnjom.

Dipos d.o.o. Beograd će i u narednom periodu nastaviti da se ističe kao pouzdan partner diplomatske i međunarodne poslovne zajednice u Srbiji, pružajući vrhunske usluge iznajmljivanja nekretnina, ostvarujući snažne veze sa partnerima iz svih krajeva sveta.