VESTI

Ambasador Venecuele po prvi put u poseti Dipos-u

26.09.2022.Vesti

Na poziv direktora Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd, gospodina Đoka Krivokapića, NJ.E. ambasador Bolivarske Republike Venecuele, gospodin Dimas Hesus Alvarenga Gera je po prvi put posetio Dipos.

Direktor Dipos-a, gospodin Krivokapić je iskoristio priliku da NJ. E. ambasadora Venecuele, gospodina Alvarenga Geru detaljno upozna sa radom i poslovanjem Dipos-a, uslugama koje pruža svojim korisnicima i konstantnom težnjom da predstavnicima diplomatskog kora u Republici Srbiji pruži usluge visokog kvaliteta i ujedno doprinese unapređenju njihovih uslova za život i rad u Beogradu.

NJ.E. ambasador Venecuele, gospodin Alvarenga Gera se zahvalio direktoru, gospodinu Krivokapiću na detaljnim informacijama vezano za rad i poslovanje Dipos-a i istakao da je kvalitet njegovog rada prepoznat u diplomatskoj zajednici. Istovremeno, NJ.E. ambasador Venecuele je istakao i da je imao zadovoljstvo da, družeći se sa diplomatsko-konzularnim predstavnicima, boravi u nepokretnostima iz portfolija kojim Dipos upravlja i da su utisci o kvalitetu usluga nedvosmisleno pozitivni.

Tokom srdačnog razgovora, gospodin Krivokapić je istakao spremnost da pruži pomoć kada su u pitanju dodatne usluge koje Dipos u okviru svog portfolija usluga pruža diplomatskim i međunarodnim misijama u Republici Srbiji.