VESTI

Delegacija Ambasade Meksika u radnoj poseti Diposu

02.06.2022.Vesti

Tročlana delegacija ambasade Sjedinjenih Meksičkih država u Srbiji, na čelu sa NJ. E. Karlosom Feliksom, ambasadorom Meksika u našoj zemlji, danas je posetila Dipos.

Tokom susreta bilo je razgovora o rezultatima u proteklih 65 godina duge poslovne saradnje, kao i o prepoznatoj potrebi obe strane da se ta saradnje dodatno osnaži i unapredi.

Zahvaljujući se na gostoprimstvu, ambasador nije krio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa Diposom, ističući da je saradnja sa Diposom od ogromnog značaja za ambasadu.

„Smatram, kao i mnoge moje kolege, ambasadori drugih zemalja, da je saradnja sa Diposom potpuno drugačija u odnosu na druge privredne subjekte koji se bave izdavanjem nekretnina. Pored osnovnih usluga, veoma su nam bitni pažnja, briga, razumevanje i tehnički servisi koje Dipos pruža ambasadi. To meni, ali i kompletnom osoblju ambasade pomaže da svoj posao obavljamo nesmetano i da sve zahteve i izazove sa kojima se suočavamo uspešno prevaziđemo i realizujemo”, rekao je meksički ambasador.

Obe strane su iskazale ogromno zadovoljstvo zbog činjenice da Ambasada Meksika više od 65 godina koristi nepokretnost u ulici Ljutice Bogdana br. 5.

Direktor Diposa Đoko Krivokapić je istakao da ono što o nama govore naši poslovni partneri govori u prilog činjenici da su rad i nastojanje Društva da ih učine zadovoljnim prepoznati na pravi način.

„Nikakva druga priznanja koje bi Dipos mogao da dobije za svoj rad nisu dragocenija od ovakve iskrene, tople i ljudske zahvalnosti“, istakao je Krivokapić.

Pored NJ. E. Ambasadora Karlosa Feliksa Korone, poseti su prisustvovali ataše za trgovinu, kulturu i administrativne poslove ambasade Meksika, Artiseo Gonzales Guerero kao i administrativni asistent Marija Kolaković.