ВЕСТИ

Директорка Дипос-а угостила амбасадора Кипра

05.07.2024.Вести

Директорка Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд, госпођа Бојана Мартиновић имала је задовољство да данас у пословним просторијама Друштва угости Њ. Е. господина Андреаса Фотиу, амбасадора Кипра у Србији. Састанку су присуствовали и заменица директорке, Ивана Милосављевић и директор службе за техничке послове, Јован Рогановић. Током састанка, разговарано је о унапређењу пословне сарадње, јачању добрих пословних односа и обележавању јубилеја – 50 година успешне пословне сарадње између Дипос-а и Амбасаде Кипра, која од 1974.године користи непокретности из фонда којим Друштво управља за смештај дипломатско-конзуларних представништава и њихових представника у Србији.

Његова Екселенција, господин Андреас Фотиу, искористио је прилику да се захвали директорки Друштва на активностима Друштва усмереним на одржавање и унапређење непокретности које користи Амбасада Републике Кипар у Београду.

Овај састанак је још једном потврдио значај континуираног улагања у изградњу и унапређење чврстих билатералних односа нашег Друштва и цењене Амбасаде Републике Кипар у Београду.

На крају посете, обе стране су изразиле уверење да ће се сарадња између Амбасаде Републике Кипар и Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд наставити и даље развијати на обострано задовољство.