VESTI

Internacionalna škola u poseti DIPOS-u

11.10.2022.Vesti

Na inicijativu Internacionalne škole u Beogradu, direktor DIPOS-a, Đoko Krivokapić i zamenik direktora, Ivana Milosavljević danas su ugostili delegaciju Internacionalne škole u Beogradu, koju su činili direktor, Endru Deri, Snežana Hasanović, poslovni i finansijski direktor, Tamara Žujović, predsednik komiteta za nepokretnosti i Ričard Robinson iz odbora za finansije i direktor britansko-srpske privredne komore.

Tokom radnog sastanka razgovaralo se o mnogim temama, od kojih je u fokusu bila dugogodišnja uspešna saradnja DIPOS-a i Internacionalne škole u Beogradu, kao i mogućnost i modaliteti za njeno unapređenje i proširenje.

Direktor Internacionalne škole u Beogradu je izrazio veliko zadovoljstvo kvalitetom usluga koje DIPOS pruža Školi, kao i nepokretnostima koje Škola koristi u ulicama Banjičkih žrtava br. 6 i Temišvarska br. 19.

Na kraju sastanka, obe strane su istakle ogroman značaj međusobne poslovne saradnje i utvrdile dalje korake i planove za njeno buduće osnaživanje, unapređenje i proširenje.