VESTI

Maturanti Internacionalne škole u Beogradu proslavili zvuk poslednjeg školskog zvona

30.05.2022.Vesti

„Izuzetno smo ponosni na svakog našeg maturanta i želimo im puno uspeha u svetloj i srećnoj budućnosti.  Znamo da ćete promeniti svet – zato krenite i to učinite diplomci!” Ovim rečima predstavnici Internacionalne škole u Beogradu obratili su se generaciji maturanata 2022, tokom predaje diploma.

Tim povodom, 28.05.2022. godine, upriličena je svečanost kojoj su na poziv Internacionalne škole u Beogradu prisustvovali i predstavnici Dipos-a: Ivana Milosavljević, zamenik direktora, Svetlana Grujanić, direktor službe za poslove zakupa, komercijalne poslove i marketing i Aleksandar Vještica, stručni saradnik u Službi za poslove zakupa, komercijalne poslove i marketing.

Ovogodišnji diplomci koji su, prema rečima direktora Škole, gospodina Edru Deri, pokazali neverovatan uspeh na završnim ispitima, dolaze iz Australije, Kine, Mađarske, Izraela, Italije, Severne Makedonije, Rusije, Srbije, Slovenije, Južne Koreje, Ukrajine i Ujedinjenog Kraljevstva.

Internacionalna škola u Beogradu i Dipos neguju  uspešnu poslovnu saradnju, budući da Škola koristi nepokretnosti iz fonda Društva na adresama u ulici Temišvarska 19 i Banjičkih žrtava br. 6 dugi niz godina.

Veliko nam je zadovljstvo što smo prisustvovali ovako značajnom danu u životu svakog mladog čoveka, a našim prijateljima, Internacionalnoj školi u Beogradu želimo još mnogo novih maturanata koji će menjati ovaj svet.