ВЕСТИ

Наставак сарадње Дипос-а и Института Сервантес у Београду

12.07.2022.Вести

Директор Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд, господин Ђоко Кривокапић угостио је данас у просторијама Дипос-а директора Института Сервантес у Београду, господина Хосеп Мариа де Сагара Анхела.

Током посете разговарало се о многим темама, али у фокусу је била дугогодишња успешна сарадња Дипос-а и Института Сервантес у Београду, као и могућности за њено проширење и унапређење.

Институт Сервантес у Београду је своја врата београдској публици и посетиоцима отворио пре скоро 20 година и то управо у згради у улици Чика Љубина бр.19 која је у јавној својини Републике Србије, а којом управља Дипос д.о.о. Београд.

Током сусрета директора Дипос-а, господина Ђока Кривокапића и директора Института Сервантес, господина Хосеп Мариа де Сагара Анхела исказано је велико задовољство сарадњом Дипос-а и Института Сервантес у Београду,  која се одвија у светлу традиционално добрих односа Републике Србије и Краљевине Шпаније.

Посебну пажњу, обе стране су посветиле успостављању принципа будуће сарадње, како на добробит Дипос-а и Института, тако и на добробит свих љубитеља шпанске културе, традиције и фолклора.