VESTI

Nastavak saradnje Dipos-a i Instituta Servantes u Beogradu

12.07.2022.Vesti

Direktor Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd, gospodin Đoko Krivokapić ugostio je danas u prostorijama Dipos-a direktora Instituta Servantes u Beogradu, gospodina Hosep Maria de Sagara Anhela.

Tokom posete razgovaralo se o mnogim temama, ali u fokusu je bila dugogodišnja uspešna saradnja Dipos-a i Instituta Servantes u Beogradu, kao i mogućnosti za njeno proširenje i unapređenje.

Institut Servantes u Beogradu je svoja vrata beogradskoj publici i posetiocima otvorio pre skoro 20 godina i to upravo u zgradi u ulici Čika Ljubina br.19 koja je u javnoj svojini Republike Srbije, a kojom upravlja Dipos d.o.o. Beograd.

Tokom susreta direktora Dipos-a, gospodina Đoka Krivokapića i direktora Instituta Servantes, gospodina Hosep Maria de Sagara Anhela iskazano je veliko zadovoljstvo saradnjom Dipos-a i Instituta Servantes u Beogradu,  koja se odvija u svetlu tradicionalno dobrih odnosa Republike Srbije i Kraljevine Španije.

Posebnu pažnju, obe strane su posvetile uspostavljanju principa buduće saradnje, kako na dobrobit Dipos-a i Instituta, tako i na dobrobit svih ljubitelja španske kulture, tradicije i folklora.