VESTI

Ambasador Republike Italije u poseti Dipos-u

31.08.2022.Vesti

Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd je imalo čast da dana 31.08.2022. godine ugosti novoakreditovanog ambasadora Republike Italije u Beogradu, NJ. E. gospodina Luku Gorija, savetnika ambasadora, gospodina Vinćenca Spirita i zamenika ambasadora, gospodina Đuzepe Čurila.

NJ.E. ambasador Republike Italije, gospodin Luka Gora i direktor Dipos-a, gospodin Đoko Krivokapić

Srdačan susret NJ.E. Ambasadora Luke Gori i direktora Dipos-a, gospodina Đoka Krivokapića, pored kurtoaznog upoznavanja, obeležio je i razgovor o dugogodišnjoj izvanrednoj saradnji Ambasade Repubpike Italije u Beogradu i Dipos-a.

Tokom razgovora obe strane su iskazale veliko zadovoljstvo  objektom  u ulici Kneza Miloša br.56 kojim upravlja Dipos, a koji  Ambasada Republike Italije u Beogradu koristi za potrebe svog Instituta za kulturu u Beogradu.

Tokom susreta Ambasadora Gori i direktora Krivokapića, koji je  upriličen u prostorijama Dipos-a,  razgovaralo se i o mogućnostima za unapređenje i proširenje tradicionalne dobre poslovne saradnje Ambasade i Dipos-a i konstatovano je da će se i nadalje na tome kontinuirano raditi.