ВЕСТИ

ДИПОС наставља пословање по међународном ИСО стандарду

18.04.2022.Вести

Након успешног оцењивања квалитета пословних процеса и система менаџмента квалитетом од стране независног акредитованог сертификационог тела „DAS Certification” Ltd. са седиштем у Великом Британији, а у складу са међународним стандардом ИСО 9001:2015, Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о је у 2022. години обновило међународни признат сертификат ИСО 9001:2015.

У настојању континуираног развијања, унапређења квалитета услуга које пружа, са циљем да се испуне потребе и очекивања пословних партнера и корисника услуга, као и свих заинтересованих страна, Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд је први пут успоставило и применило ефективан и ефикасан стандард система менаџмента квалитетом ИСО 9001:2015 на почетку 2019. године, када је пословање по овом Стандарду представљало један од многих стратешких циљева који су успешно реализовани.

Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд ће наставити са унапређењем пословних процеса и уложити напоре да додатно увећа пословне резултате и задовољство корисника услуга.