VESTI

DIPOS nastavlja poslovanje po međunarodnom ISO standardu

18.04.2022.Vesti

Nakon uspešnog ocenjivanja kvaliteta poslovnih procesa i sistema menadžmenta kvalitetom od strane nezavisnog akreditovanog sertifikacionog tela „DAS Certification” Ltd. sa sedištem u Velikom Britaniji, a u skladu sa međunarodnim standardom ISO 9001:2015, Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o je u 2022. godini obnovilo međunarodni priznat sertifikat ISO 9001:2015.

U nastojanju kontinuiranog razvijanja, unapređenja kvaliteta usluga koje pruža, sa ciljem da se ispune potrebe i očekivanja poslovnih partnera i korisnika usluga, kao i svih zainteresovanih strana, Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd je prvi put uspostavilo i primenilo efektivan i efikasan standard sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015 na početku 2019. godine, kada je poslovanje po ovom Standardu predstavljalo jedan od mnogih strateških ciljeva koji su uspešno realizovani.

Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd će nastaviti sa unapređenjem poslovnih procesa i uložiti napore da dodatno uveća poslovne rezultate i zadovoljstvo korisnika usluga.