VESTI

Direktorka Dipos-a ugostila ambasadora Kipra

05.07.2024.Vesti

Direktorka Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd, gospođa Bojana Martinović imala je zadovoljstvo da danas u poslovnim prostorijama Društva ugosti NJ. E. gospodina Andreasa Fotiu, ambasadora Kipra u Srbiji. Sastanku su prisustvovali i zamenica direktorke, Ivana Milosavljević i direktor službe za tehničke poslove, Jovan Roganović. Tokom sastanka, razgovarano je o unapređenju poslovne saradnje, jačanju dobrih poslovnih odnosa i obeležavanju jubileja – 50 godina uspešne poslovne saradnje između Dipos-a i Ambasade Kipra, koja od 1974.godine koristi nepokretnosti iz fonda kojim Društvo upravlja za smeštaj diplomatsko-konzularnih predstavništava i njihovih predstavnika u Srbiji.

Njegova Ekselencija, gospodin Andreas Fotiu, iskoristio je priliku da se zahvali direktorki Društva na aktivnostima Društva usmerenim na održavanje i unapređenje nepokretnosti koje koristi Ambasada Republike Kipar u Beogradu.

Ovaj sastanak je još jednom potvrdio značaj kontinuiranog ulaganja u izgradnju i unapređenje čvrstih bilateralnih odnosa našeg Društva i cenjene Ambasade Republike Kipar u Beogradu.

Na kraju posete, obe strane su izrazile uverenje da će se saradnja između Ambasade Republike Kipar i Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd nastaviti i dalje razvijati na obostrano zadovoljstvo.