VESTI

65 godina saradnje Dipos-a i Ambasade Meksika

08.11.2021.Vesti

Povodom obeležavanja 65 godina poslovne saradnje Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd i Ambasade Meksika u Republici Srbiji, upriličen je susret ambasadora Meksika, Nj. E. gospodin Carlos Isauro FÉLIX CORONA i direktora Društva, gospodina Đoka Krivokapića.

Tokom susreta koji je upriličen u prostorijama Društva, njegova Ekselencija, gospodin Carlos Isauro FÉLIX CORONA i direktor društva „Dipos“, gospodin Krivokapić iskazali su veliko zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom Ambasade Meksika i ovog Društva koja datira još od 1956. godine, kada je zaključen prvi Ugovor o zakupu nepokretnosti u ulici Ljutice Bogdana br. 5, a u kojoj se danas nalaze poslovne prostorije Ambasade Meksika u Beogradu.

Direktor Krivokapić je Nj. E. Ambasadora, gospodina Felix Corona ovom prilikom bliže upoznao i sa poslovanjem Društva za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd i istakao da je naša višedecenijska saradnja, ne samo potvrda dobrih i prijateljskih odnosa koji su negovani na obostrano zadovoljstvo, već i zalog za njihovo buduće proširenje i unapređenje.

U znak obeležavanja 65 godina poslovne saradnje Ambasade Meksika i Društva, direktor Krivokapić je uvaženom gostu poklonio primerak prvog Ugovora o zakupu nepokretnost u ulici Ljutice Bogdana br. 5 u Beogradu, kao i monografiju o životu i radu istaknutog srpskog naučnika i pronalazača, Mihaila Pupina.

Budući da je tokom 2021.godine obeležen jubilej 75.godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa naše dve prijateljske države, Njegova Ekselencija, gospodin FÉLIX CORONA  se zahvalio ovom prilikom direktoru Krivokapiću u svoje lično ime i u ime svih svojih prethodnika, na neizmernoj podršci koju Dipos već 65 godina pruža Ambasadi Meksika u Beogradu i istakao značajnu ulogu i doprinos ovog Društva u izgradnji i negovanju tih odnosa.