ВЕСТИ

Наставак успешне сарадње

15.07.2020.Вести

Амбасада Краљевине Камбоџе у Републици Србији, задовољна квалитетом услуга које Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд пружа дипломатско-конзуларним представништвима у Београду, одлучила је да успостављену сарадњу са овим Друштвом пре годину дана, настави и у наредном периоду.

Поверење у проналажењу како претходног, тако и актуелног простора за потребе канцеларија у Београду и пружању пратећих услуга, ова цењена Амбасада је поклонила управо привредном друштву „Дипос“.

Са првобитне локације на Теразијама, Амбасада Краљевине Камбоџе у Београду се недавно, а у аранжману овог Друштва,  преселила у srcе Врачара и сада користити пословне просторије којима Дипос управља и то у улици Молерова бр.11.

О високом степену задовољства корисника услуга које пружамо говори и чињеница о дугогодишњој пословној сарадња коју негујемо са нашим клијентима.

kambdoza, ambasada kamboѕe u srbiji, dipos nekretnine, nekretnine beograd

Друштво за изнајмљивање некретнина „Дипос“ д.о.о. Београд ће наставити да и убудуће буде лојалан и сигуран партнер свим дипломатско-конзуларним представништвима у Београду и настојати да указано поверење и надаље оправдава кроз квалитет пружених услуга, професионалност и промптно излажење у сусрет потребама својих клијената.

Овим путем, привредно друштво „Дипос“ се захваљује  цењеној Амбасада Краљевине Камбоџе на указаном поверењу и изражава наду у дугу и успешну пословну сарадњу.

kambdoza, ambasada kamboѕe u srbiji, dipos nekretnine, nekretnine beograd