VESTI

Nastavak uspešne saradnje

15.07.2020.Vesti

Ambasada Kraljevine Kambodže u Republici Srbiji, zadovoljna kvalitetom usluga koje Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd pruža diplomatsko-konzularnim predstavništvima u Beogradu, odlučila je da uspostavljenu saradnju sa ovim Društvom pre godinu dana, nastavi i u narednom periodu.

Poverenje u pronalaženju kako prethodnog, tako i aktuelnog prostora za potrebe kancelarija u Beogradu i pružanju pratećih usluga, ova cenjena Ambasada je poklonila upravo privrednom društvu „Dipos“.

Sa prvobitne lokacije na Terazijama, Ambasada Kraljevine Kambodže u Beogradu se nedavno, a u aranžmanu ovog Društva,  preselila u srce Vračara i sada koristiti poslovne prostorije kojima Dipos upravlja i to u ulici Molerova br.11.

O visokom stepenu zadovoljstva korisnika usluga koje pružamo govori i činjenica o dugogodišnjoj poslovnoj saradnja koju negujemo sa našim klijentima.

kambdoza, ambasada kambodze u srbiji, dipos nekretnine, nekretnine beograd

Društvo za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd će nastaviti da i ubuduće bude lojalan i siguran partner svim diplomatsko-konzularnim predstavništvima u Beogradu i nastojati da ukazano poverenje i nadalje opravdava kroz kvalitet pruženih usluga, profesionalnost i promptno izlaženje u susret potrebama svojih klijenata.

Ovim putem, privredno društvo „Dipos“ se zahvaljuje  cenjenoj Ambasada Kraljevine Kambodže na ukazanom poverenju i izražava nadu u dugu i uspešnu poslovnu saradnju.

kambdoza, ambasada kambodze u srbiji, dipos nekretnine, nekretnine beograd