ВЕСТИ

Амбасадор Албаније у опроштајној посети Дипосу

01.11.2023.Вести

У срдачној атмосфери, у просторијама нашег Друштва, уприличен је сусрет директорке Друштва, госпођице Бојане Мартиновић и амбасадора Републике Албаније, Њ.Е. господина Иљир Боћка, чија се дипломатска служба у нашој земљи ближи крају, те је данашња посета уједно била и опроштајна.

Говорећи о позитивним искуствима током свог боравка и рада у Београду, амбасадор Боћка је истакао задовољство сарадњом са Дипосом, посебно наглашавајући да је Дипос увек излазио у сусрет  потребама Амбасаде Албаније у Београду и истовремено изразио уверење да ће сарадња бити настављена у истом интензитету и квалитету и током наредних година.

Захваљујући се амбасадору на дугогодишњој сарадњи, директорка Мартиновић је амбасадору том приликом уручила пригодан поклон изразивши захвалност на изванредној дугогодишњој пословној сарадњи и указаном поверењу.

Пословна сарадња између амбасаде Републике Албаније и Дипос-а датира још од 1956. године, којом приликом су представници оба ентитета у континуитету настојали да унапређују пословне односе.

Опраштајући се од амбасадора Боћка, директорка Мартиновић му је у своје лично име и у име свих запослених у Дипосу пожелела пуно среће у даљем раду, захвалила се на указаном поверењу и истакла важност даљег развоја пословних односа и сарадње амбасаде Републике Албаније и Дипоса.