VESTI

Ambasador Albanije u oproštajnoj poseti Diposu

01.11.2023.Vesti

U srdačnoj atmosferi, u prostorijama našeg Društva, upriličen je susret direktorke Društva, gospođice Bojane Martinović i ambasadora Republike Albanije, NJ.E. gospodina Iljir Boćka, čija se diplomatska služba u našoj zemlji bliži kraju, te je današnja poseta ujedno bila i oproštajna.

Govoreći o pozitivnim iskustvima tokom svog boravka i rada u Beogradu, ambasador Boćka je istakao zadovoljstvo saradnjom sa Diposom, posebno naglašavajući da je Dipos uvek izlazio u susret  potrebama Ambasade Albanije u Beogradu i istovremeno izrazio uverenje da će saradnja biti nastavljena u istom intenzitetu i kvalitetu i tokom narednih godina.

Zahvaljujući se ambasadoru na dugogodišnjoj saradnji, direktorka Martinović je ambasadoru tom prilikom uručila prigodan poklon izrazivši zahvalnost na izvanrednoj dugogodišnjoj poslovnoj saradnji i ukazanom poverenju.

Poslovna saradnja između ambasade Republike Albanije i Dipos-a datira još od 1956. godine, kojom prilikom su predstavnici oba entiteta u kontinuitetu nastojali da unapređuju poslovne odnose.

Opraštajući se od ambasadora Boćka, direktorka Martinović mu je u svoje lično ime i u ime svih zaposlenih u Diposu poželela puno sreće u daljem radu, zahvalila se na ukazanom poverenju i istakla važnost daljeg razvoja poslovnih odnosa i saradnje ambasade Republike Albanije i Diposa.